2016. december 18. | By: Ladybird

Elképesztő kulisszatitkok A beavatott sorozatról


Bár még mindig nem tisztázott, mi lesz a sorozat sorsa, hol és milyen formában folytatják majd, ám ez nem gátol meg bennünket abban, hogy újra olvassuk, vagy akár újra nézzük a sorozat eddigi részeit. Ahhoz pedig, hogy ti is kedvet kapjatok ehhez, most hoztam nektek néhány érdekes kulisszatitkot, ami segíthet újra ráhangolódni a sorozatra. 


1. Shailene Woodley először visszautasította Tris szerepét, de aztán beszélt Jennifer Lawrence-szel, aki szerint ezt a szerepet egyszerűen el KELL fogadnia. (Erről többet ITT olvashattok.)


2. Bár ez nem újdonság, hiszen a legtöbb rajongó tudja már, de Ansel Elgort, aki Tris testvérét játsza A beavatottban, a Csillagainkban a hibában Shailene fiúját játszotta. Az viszont talán kevésbé ismert tény, hogy Ansel ez utóbbi szerepét jobban szerette.


3. Shailene és Miles Teller számára meglehetősen nehéz volt felvenni azokat a jeleneteket, amikben egymással kellett harcolniuk, mivel a valóságban a legjobb barátok.


4. Amikor Tris a filmben megütötte Petert, Miles nyögése valódi volt, mivel Shailene véletlenül valóban torkon vágta a fiút.


5. Theo James a harci jeleneteket saját maga csinálta meg, nem kért dublőrt.


6. Theo saját bevallása szerint utálta a csókjelenetet Shailene-nal! Ugyanis nagyon nehéz volt felvenniük, mivel a fiú szerette volna, ha a jelenet teljes mértékben hű maradt volna a könyvben leírtakhoz.


7. A forgatást egy két hónapos alapkiképzés előzte meg.


8. Tris és Négyes csókjelenete elég szenvedélyesre sikerült, nem igaz? Nos, terveztek még egy szerelmi jelenetet, amit fel is vettek, ám végül nem került be a filmbe. (Remélem, egyszer majd kikerül valahová, és mi is megnézhetjük.)


9. Shailene-nak a Csillagainkban a hiba miatt le kellett vágatnia a haját, és mivel nem akart parókát viselni a 2. részben, hát rövid lett a haja A lázadóban is.


10. Észrevettétek hogyan fut Caleb A lázadóban? Ansel szerint azért, mert Caleb nem egy szuperhős, ő egy kocka, aki nem valami sportos, ezért fut olyan furcsán. (Meg kell hagyni, jól kimagyarázta.)


11. Miles bevallása szerint a jelenetei 90%-ában vérzik valamije, mivel Shailene karaktere folyton megütötte őt.


12. A beavatottban Ellie Goulding hangja Tris belső hangjaként szólalt meg. Theo azt mondta, hogy néhány fontos jelenetnél a háttérben hallani is lehet.


13. A Bátrak első megmérettetése után Eric rosszul írta fel a táblára Tris nevét. (Állítólag Trisst írt, de hogy őszinte legyek, nem találtam meg ezt a jelenetet, talán ti szerencsésebbek lesztek, és rátaláltok.)


14. Shailene hálás azért, hogy játszhatott ebben a sorozatban, mert így Theoval a legjobb barátokká válhattak.


15. Kate Winslet nagyon benne akart lenni A hűségesben, olyannyira, hogy folyamatosan hívogatta a producereket és könyörgött nekik, hogy ebben a részben is szerepelhessen. Végül elutasították, mert szerintük a történet szempontjából nem lett volna értelme szerepelnie. 



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése