2015. december 22. | By: Ladybird

A könyvek a moziba mennek 2016-ban is!



Még év elején nagy sikert aratott az első A könyvek a moziba mennek bejegyzésem, és gondoltam, összeszedem nektek a következő év várható adaptációit is, mert lesz belőlük bőven. Sőt ezúttal nem csak várható mozifilmeket hoztam, hanem azok listáját is, amikből tévéfilm készül, vagy egyelőre csak tervként szerepelnek 2016-ban az imdb-n. 


Rick Yancey – Az ötödik hullám


Az első hullám nyomán sötétség támadt. 
A második hullámot csak a szerencsések élték túl. 
A harmadikat pedig a szerencsétlenek. 
A negyedik után egyetlen szabály maradt: ne bízz senkiben! 
Cassie egy lépést sem tesz a következők nélkül: Luger, M-16-os gépfegyver, lőszer és Bowie-kés. Ennivaló, víz, hálózsák és körömcsipesz csak ezek után következik a listán. 
Cassie tizenhat éves, a néptelen országúton menekül. Rajta kívül már nem sokan vannak életben a Földön. Menekül a lények elől, akik embernek látszanak, és akik megölnek minden útjukba kerülőt. Akik több hullámban pusztították az emberiséget. Nem tudjuk, kik az idegenek. Nem tudjuk, miért akarják megsemmisíteni világunkat. Csupán egyvalami világos: mindenkit ki akarnak irtani. 

Cassie családja túlélte az első és a második hullámot. A harmadik és negyedik viszont már nem kímélte őket. Cassie most az ötödik hullámmal néz farkasszemet: vagy öl, vagy megölik. „Csak akkor maradsz életben, ha egyedül maradsz” – ez a meggyőződése. De aztán találkozik Evannel, aki elbűvölő és titokzatos, és egyedül ő segíthet Cassie-nek, hogy valóra váltsa az öccsének tett ígéretét. A lány választásra kényszerül bizalom és csüggedés, harc és megadás, élet és halál között. Föladja vagy fölveszi a harcot?

Miért várom?
Ez számomra az egyik legjobban várt film, mivel nagy rajongója vagyok a sorozatnak! Egyelőre úgy néz ki, január 14-én jön ki a film, de mivel szinte naponta változik a permier dátuma, időnként érdemes felnézni az IMDB-re. Addig pedig, míg várunk a filmre egy kis kedvcsinálóként, íme a magyar előzetes!




Ha érdekel, miről szól, az első részéről írt értékelésemet ITT találod!
A film plakátja:



Szereplők: Chloë Grace Moretz, Alex Roe, Nick Robinson, Liev Schreiber




Jane Austen – Seth Grahame-Smith – Büszkeség és balítélet meg a zombik



A klasszikus tizenkilencedik század eleji románc – most durván erőszakos zombidúlással

Jane Austen Büszkeség és balítélet című regényének átdolgozása.

A Bennet-lányok igazi kardforgatók, és Mr. Darcy sem csak egy jó parti, hanem rengeteg élőhalott eltakarítása fűződik a nevéhez. Jól nevelt és kifogástalan modorú hamvas úrinők és fess úriemberek két bál és házassági ajánlat között gyilkolják a zombikat. 

Hiszen köztudomású, hogy „a zombi, ha agyvelőre tett szert, okvetlenül még több agyvelőt szomjaz.”



Miért várom?
Jane Austen rajongóknak kifejezetten nem ajánlom, mivel az a tapasztalatom, hogy náluk ez a verzió kiveri a biztosítékot. Ellenben, akik szeretik a humort és a zombikat, azoknak kötelező!
A film várhatóan február 5-én érkezik meg a mozikba. Íme az előzetes!



A film plakátja:



Szereplők: Lily James, Lena Headey, Sam Riley, Jack Huston





Jojo Moyes – Mielőtt megismertelek


Louisa Clark elégedett az életével: szereti a csendes kisvárost, ahol születése óta, immár huszonhat éve él, a munkáját a városka egyik kávézójában. Szereti a családját, a mindig hangos, zsúfolt házat, ahol apjával, anyjával, az Alzheimer-kóros nagyapával, a család eszének tartott nővérével és annak ötéves kisfiával él. És talán még Patricket is, a barátját, akivel már hét éve vannak együtt. Egy napon azonban Lou szépen berendezett kis világában minden a feje tetejére áll: a kávézó váratlanul bezár, és Lou, hogy anyagilag továbbra is támogathassa a családját, egy harmincöt éves férfi gondozója lesz, aki – miután egy motorbalesetben teljesen lebénult – depressziósan és mogorván egy kerekes székben tölti napjait… 
Will Traynor gyűlöli az életét: hogy is ne gyűlölné, amikor egyetlen nap alatt mindent elveszített? A menő állása Londonban, az álomszép barátnője, a barátai, az egzotikus nyaralások – mindez már a múlté. A jelen pedig nem is lehetne rosszabb: nem elég, hogy önállóságától és méltóságától megfosztva vissza kellett térnie a szülővárosába, ebbe az álmos és unalmas városkába, a szülei birtokára, most még egy új gondozót is felvettek mellé, anélkül hogy kikérték volna a véleményét. Az új lány elviselhetetlenül cserfes, idegesítően optimista és borzalmasan felszínes… 
Lou-nál és Willnél különbözőbb két embert keresve se találhatnánk. Vajon képesek lesznek-e elviselni egymást, és -pusztán a másik kedvéért- újraértékelni mindazt, amit eddig gondoltak a világról?

Miért várom?
Mióta az állandó vendégbloggeremet, Miát elvarázsolta ez a könyv, azóta kíváncsi vagyok rá (az értékelését ITT olvashatod). Március 4-én Amerikában már nem csak könyvben, de szélesvásznon is élvezhetik a rajongók Jojo Moyes nagysikerű regényét! Hogy itthon is megjelenik-e, arról egyelőre nincs információm, mindenesetre reménykedhetünk, hátha!

Plakátot sajnos nem találtam hozzá, még az imdb-n sics.

Szereplők: Emilia Clarke, Sam Claflin





Veronica Roth – A hűséges 1.



Darabjaira hullott a csoportokra épülő társadalom, amelyben Tris Prior hitt korábban: erőszakos cselekmények és hatalmi harcok vezettek a széteséséhez, a túlélők veszteségek és árulások sebeit hordozzák. Tris ezért aztán él a felkínált lehetőséggel, hogy feltérképezze a város általa ismert határain túli világot. Hátha ott, a kerítésen túl megadatik neki és Tobiasnak, hogy elkezdjék egyszerű, közös életüket, amelyet nem terhelnek szövevényes hazugságok, érdek-összefonódások és fájdalmas emlékek. 

Az új világ azonban félelmetesebbnek bizonyul, mint amelyet Tris maga mögött hagyott. A korábbi felismerések értelmüket veszítik, veszélyes új igazságok formálják át az embereket, akiket szeretett. Trisnek ismét meg kell vívnia a maga csatáját, hogy megérthesse a bonyolult emberi természetet és önmagát: képtelennél képtelenebb döntéseket kell hoznia a bátorság, a hűség, az áldozatkészség és a szeretet próbatételei során.


Miért várom?
Mint oly sokan, én is nagyon várom már a sorozat 3. részét, még annak ellenére is, hogy hihetetlenül felbosszant, hogy két részben adják le. De a lényeg, hogy március 18-án végre jön a 3. rész 1. fele. Csak azt remélem, megéri majd két részen át húzni a történetet!



A film plakátja:





Szereplők: Shailene Woodley, Theo James, Naomi Watts




Rudyard Kipling – A dzsungel könyve


A bozótban megreccsennek a bokrok, és Farkas apó ugrásra készen, szinte a levegőben torpan meg, mert az orra előtt, egy alacsony ágba kapaszkodva meztelen kisgyerek áll. Soha ilyen pici, gödrös húsú embervakarcs nem került még éjnek idején farkas barlangjába. Maugli, a csupasz emberkölyök, bárhogy került is oda, ott marad, életét megváltotta a Szabad Nép Csapatának gyűlésén Bagira, a Fekete Párduc, egy frissen ejtett fiatal bikával és Balú, az öreg medve, a Vadon Törvényének mestere pedig jó szavával. Mauglit Farkas anyó neveli fel saját négy kölykével együtt, s az emberkölyök éppúgy érti a fű zizzenését, a baglyok huhogását, mint minden más élőlény a vadonban. Idővel oly merészen lódítja magát ágról ágra, hogy a szürke majmok sem különben. Elfoglalja helyét a Gyűlés Szikláján is, s ahogy nő, a falka testvérének tekinti s mindannyian a Dzsungel Urának. Akik Indiában jártak, és sokáig éltek a dzsungel közelében, mind azt állítják, hogy ez a táj semmi máshoz nem hasonlítható. Ott pirosabb a piros, zöldebb a zöld, a vizek és az ég csillogása kékebb és ezüstösebb, s aki egyszer ott élt, a vadállatokra is szeretettel gondol vissza. Rudyard Kipling is Indiában látta meg a napvilágot, ahol apja – angol szobrász és festő – azért telepedett meg, hogy felkutassa India művészetét, az őserdő mélyén rejtőző csodákat. Rudyard Kipling is apja nyomán járt, és bár beutazta a világot, és hírneves író, költő lett, soha semmi nem férkőzött olyan közel szívéhez, mint a dzsungel, és soha semmit nem írt meg olyan szépen, mint a Vadon Népének életét. Benedek Marcell ihletett tolmácsolása, Weöres Sándor gyönyörű versfordításai, Szántó Piroska rajzai festőien tárják az olvasó elé ennek a semmihez sem hasonlítható világnak tájait és alakjait.

Miért várom?
Kaptunk már színdarabot, rajzfilmet és jónéhány filmverziót is, ami ezt a könyvet feldolgozta, és a színvonaluk igencsak hullámzó volt. Ez esetben csak remélni tudom, hogy az új verzió nem fut mellékvágányra. Mindenesetre április 21-én mindannyian beülhetünk itthon is, hogy meglessük, mit hoztak ki belőle.




És a film plakátja:



Szereplők: Scarlett Johansson, Lupita Nyong'o, Idris Elba




Lewis Carroll – Alice Tükörországban


Minden tükör kész varázslat: megkétszerezi a világot! Szinte kedvünk támad belépni és körülnézni abban a másik világban. Bizonyára mindenki érezte már ezt a vágyat, legalábbis gyermekként. Ám amire mi csak vágyunk, azt Alice véghez is viszi. A kandalló fölötti nagy tükörben ez a bájos és talpraesett leányka átlép egy különös, bolondos birodalomba. Itt a megelevenedett sakkfigurákon kívül olyan fura lények fogadják, mint a zsemlepke, a hintalódarázs, aztán Subidám és Subidú, no meg Dingidungi, hogy az Egyszarvúról meg Gyilkanyesszről ne is beszéljünk. Sok veszély közt, sok mókás kalandon át jut el Alice odáig, hogy királynővé koronázzák. A gyermekirodalom nagy angol klasszikusa, Lewis Carroll mellesleg a matematika professzora volt. Alice alakjaként barátja kislányát, Edith Lidellt tette halhatatlanná. Kötetünket, az eredeti angol kiadás nyomán, John Tenniel rajzai kísérik, a logikai fejtörőktől hemzsegő és nyelvi ötletektől sziporkázó szöveget Révbíró Tamás és Tótfalusi István magyarította.

Miért várom?
Soha nem szerettem igazán Alice történetét. Minden egyes feldolgozását megnéztem, hátha nálam is bekövetkezik a nagy áttörés, és végre megértem, mi olyan fantasztikus benne, de rendre csalódok. Éppen ezért érdekel ez az új verzió, talán ezúttal sikerül megfognia! Június 2-án megtehetem, akkor kerül ugyanis a moziba az Alice Tükörországban új verziója. A szereplőgárda valami parádés, már csak ezért is érdemes rá beülni! Bár az előző részben is ők szerepeltek, azért érdemes neki egy esélyt adni.




Íme a plakát!






Szereplők: Johnny Depp, Anne Hathaway, Helena Bonham 




Edgar Rice Burroughs – Tarzan

Alig tett tíz lépést a dzsungel felé, amikor az egyik alacsony bokor ányékából egy hatalmas testű alak lépett elé. Először azt hitte: az övéi közül van ott valaki, de a következő pillanatban megismerte Bolganit, a hatalmas gorillát. Olyan közel volt hozzá, hogy menekülni nem lett volna értelme. A kis Tarzan tudta, hogy most ki kell álnia és meg kell küzdenie az életéért. Ezek az óriási fenevadak halálos ellenségei voltak törzsének, és sem az egyik, sem a másik fél nem kért, s nem is adott soha kegyelmet!

Miért várom?
A Tarzan legendájával ugyanaz a helyzet esetemben, mint A dzsungel könyvével, nagyon várom már, hogy kiderüljön, miben lesz más, mint az előző verziók. Remélem, sikerül majd jól feldolgozniuk a történetet. A magyar mozikba július 1-jén ülhetünk be, hogy megnézzük, mit sikerült kihozniuk belőle.




Íme a film plakátja:



Szereplők: Margot Robbie, Alexander Skarsgård, Samuel L. Jackson



Roald Dahl – Szofi és a HABÓ


Képzeld csak el, hogy fekszel az ágyban, mint Szofi, és egy óriás kéz hirtelen felkap takaróstul, és magával ragad. Már azt hiszed, vége az életednek, amikor megtudod, hogy az óriás, a HATALMAGOS AZONÁLTAL BARÁTSÁGOS ÓRIÁS, röviden HABÓ – nem eszik mást csak orrborkát, egy undok, de mégis ehető növényfélét, és igazán barátságos. Így lett végül Szofi és HABÓ valóban két jó barát, együtt tervelik ki, hogyan értesítsék az angol királynőt arról, hogy emberevő óriások – szám szerint kilencen – szaladgálnak a világban, Tatárországban, Hólandiában, és eszik jóízűen a „gyerkedliket”. Hármójuk zseniális terve végül is megmenti a világot az emberfaló óriásoktól, akik az angol hadsereg segítségével, bekerülnek egy óriási verembe, és attól kezdve nem ehetnek mást, mint orrborkát. Úgy kell nekik! A HABÓ pedig Szofival együtt marad a királynő udvarában, mi több, derék, jól nevelt „emberré” válik, akiből végül is író lesz. S hogy ez mennyi kaland közepette történhet meg, azon magad is elcsodálkozhatsz, bízva abban, hogy nincsenek óriások, ezért nem is nyúlnak be érted az ablakon, és nem is vihetnek magukkal.

Miért várom?
Sajnos még nem volt lehetőségem olvasni ezt a könyvet, de fenn van a várólistámon. A fülszövegből kiindulva varázslatos mesét lehetne kihozni belőle! Főleg azért vagyok bizakodó, mert Steven Spielberg vállalta a rendezést! Egyelőre sajnos nem találtam információt arra nézve, hogy itthon is megjelenik-e, de ha nagy siker lesz odaát, akkor előbb-utóbb talán ide is elhozzák. Az amerikai premier időpontja július 1


Plakátot sajnos nem találtam hozzá. 

Szereplők: Rebecca Hall, Bill Hader, Jemaine Clement





Lauren Kate – Fallen



Éjfél körül végre formát nyert a lány szeme. Macskaszerű, félig leszánt, félig pedig kérdő tekintet – bajt sugallt. Igen, pontosan olyanra sikeredett a szeme, amilyennek lennie kellett. A külső szemzug a finom, elegáns szemöldök felé emelkedik, egész közel a sötét hajzuhataghoz. A fiú kinyújtott karral maga elé tartotta a papírt, s megszemlélte. Nehéz volt így dolgoznia, a lány távollétében, de persze soha nem tudott rajzolni, ha jelen volt. Mióta a lány megérkezett Londonból – nem, mióta a fiú először meglátta –, gondosan ügyelnie kellett arra, hogy távol tartsa magától. 
A lány immár naponta próbálkozott közelebb kerülni hozzá, és minden nap nehezebb volt, mint az előző. Ezért távozott a fiú reggelente – Indiába, Amerikába, nem tudta, és nem is érdekelte hová. Akárhol is kötött ki, mindenütt könnyebb volt, mint itt. Ismét a rajz fülé hajolt és felsóhajtott, miközben szenes hüvelykujjával tökéletesre satírozta a lány alsó ajkát. Az élettelen papír, ez a kegyetlen utánzat az egyetlen lehetősége, hogy magával vigye a lányt.
Van valami fájdalmasan ismerős Daniel Grigoriban. 
A rejtélyes és zárkózott fiú azonnal felkelti Luce Price érdeklődését, amint a lány meglátja a Sword & Cross bentlakásos iskolában. Ő az egyetlen jó dolog az intézetben, ahol tilos mobiltelefont használni, a többi diák nehéz eset, és minden mozdulatukat biztonsági kamerák figyelik. Csakhogy Daniel nem akarja, hogy bármi köze legyen Luce-höz, és mindent megtesz, hogy ezt nyilvánvalóvá is tegye a lány számára. De Luce nem képes lemondani róla. Úgy vonzza a fiú, mint az éjjeli pillangókat a tűz fénye, és muszáj kiderítenie, amit Daniel olyan elszántan szeretne titokban tartani… 
A veszedelmesen izgalmas és sötéten romantikus regény letehetetlen olvasmány és felülmúlhatatlan szerelmi történet. 

Miért várom?
Természetesen én is olvastam a könyvet, amikor megjelent, de bevallom, az első rész után letettem. Sok oka van ennek, és már tervezem ezt egy posztban is kifejteni, de legyen elég annyi, hogy bár látom a történet erényeit, valahogy nem fogott meg. Viszont a filmet már nagyon várom! Bár pontos információ nincs még arról, hogy mikor jön ki, de azt már lehet tudni, hogy 2016 őszén.

Trailert és plakátot ugyan nem találtam hozzá, de egy egészen jó képet igen, így azt megosztom veletek!



Szereplők: Lola Kirke, Joely Richardson, Addison Timlin




Paula Hawkins – A lány a vonaton


Ritkaság, hogy egy könyv vezesse több országban egyszerre, szinte az összes fontos sikerlistát. A New York Timesét és a BarnesandNoble-ét, például. Az végképp szokatlan, hogy ezt egy debütáló író tegye.
2015 elején Paula Hawkins regénye berobbant az angolszász piacokra. Ahogy Stephen King fogalmazott, ebben a történetben csak fokozódik és fokozódik a feszültség. Nem véletlenül hasonlítják Hitchkockhoz és Agatha Crhristie-hez az írót, a Gone girlhez a történetet.
Rachel ingázó, minden reggel felszáll ugyanarra a vonatra. Tudja, hogy minden alkalommal várakozni szoktak ugyanannál a fénysorompónál, ahonnan egy sor hátsó udvarra nyílik rálátás. Már-már kezdi úgy érezni, hogy ismeri az egyik ház lakóit. Jess és Jason, így nevezi őket. A pár élete tökéletesnek tűnik, és Rachel sóvárogva gondol a boldogságukra. 
És aztán lát valami megdöbbentőt. Csak egyetlen pillanatig, ahogy a vonat tovahalad, de ennyi elég.
A pillanat mindent megváltoztat. Rachel immár részese az életüknek, melyet eddig csak messziről szemlélt.
Meglátják; sokkal több ő, mint egy lány a vonaton!

Miért várom?
Szintén Mia írt róla még a nyár folyamán (az értékelését ITT találod), és elég vegyesek voltak vele kapcsolatban az érzései, annak ellenére is, hogy bestseller lett a könyv több országban is. Nos, bár bízom Mia ízlésében, azért kíváncsi vagyok a filmváltozatra. Október 7-ére ígérik a mozikba a filmet.

Sem plakátot, sem előzetest nem találtam hozzá, ami talán nem csoda, hiszen csaknem egy év múlva kerül csak a mozikba.

Szereplők: Rebecca Ferguson, Emily Blunt, Justin Theroux




Patrick Ness – Siobhan Dowd  A monster Calls  Szólít a szörny


A szörny, ahogy a szörnyek szokása, nem sokkal éjfél után jelent meg. 
Conor ébren volt, amikor megérkezett. 
Rémálomból riadt fel. 
Nem egy rémálom volt ez, hanem az a rémálom, 
amit annyiszor álmodott mostanában. 
Az, amiben sötét van és vihar és sikoltás. 
Az, amiben kicsúszik keze szorításából a másik kéz, akárhogy is próbálja megtartani. 
Amelyik mindig úgy végződött, hogy…
De ez a szörny valahogy másmilyen volt, nagyon öreg és vad, és a legveszélyesebb dolgot akarta Conortól. 
AZ IGAZSÁGOT.

Conor rákban szenvedő anyjával él. Rémálom gyötri, amiben kicsúszik keze szorításából egy másik kéz, akárhogy is próbálja megtartani. Aztán megjelenik egy szörny előtte, de az nem a rémálombeli szörny, nem olyan rémisztő, és három történetet mond el neki. A negyediket Conortól várja, amiben Conornak ki kell mondania az igazságot. Az igazságot, amelyben Conor ki meri és ki tudja mondani, hogy legyen már vége a szenvedésnek, legyen már vége az elhallgatásoknak, a félig kimondott mondatoknak, a vele szemben tanúsított lelkét pusztító kíméletnek.

Miért várom?
Október 14-én kerül a mozikba, és bevallom, nagyon kíváncsi vagyok rá, mivel a fülszöveg alapján elég kemény témákat feszeget és a szereplőgárda is ígéretes. 



Szereplők: Liam Neeson, Felicity Jones, Sigourney Weaver




J.K. Rowling – Legendás állatok és megfigyelésük


Minden valamirevaló mágusháztartásban megtalálható a Legendás állatok és megfigyelésük egy példánya. Most – de csakis egy adott ideig – a mugli olvasóknak is lehetőségük lesz arra, hogy megtudják: hol él a quintaped, mivel táplálkozik a puffskein és miért nem tanácsos knarlok számára kint hagyni bármilyen élelmet.

A kötet megvásárlásával ön a brit Comic Reliefet támogatja, egy szervezetet, amely hosszú évek óta küzd a szegénység ellen a világ legelmaradottabb országaiban. Egy olyan munka részese lesz tehát, kedves vásárló és olvasó, amely csodásabb bármilyen varázslatnál. Ha ezt nem így érezné, csak abban reménykedhetek, hogy ha netán Mantikór támadna önre, az arra járó varázslók kegyesebbek lesznek önhöz.


             Albus Dumbledore


Miért várom?
Nagy Harry Potter rajongó vagyok, minden évben egyszer-kétszer újra átrágom magam a könyveken, mert ha nem teszem, súlyos elvonási tünetek jelentkeznek nálam. Bár ezt a könyvet nem olvastam, azért kíváncsi vagyok rá, miként ragadják majd meg, és lesz-e olyan látványos, mint a sorozat filmjei. Nos, ez november 18-án kiderül. 




A plakát:




Szereplők: Eddie Redmayne, Ezra Miller, Katherine Waterston




Ranson Riggs – Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei

Egy rejtélyes sziget … 
egy elhagyott árvaház … 
izgalmas, megindító és csodálatos történet
Hajdanában egy szigeten, a világ túlsó felén igen különös gyerekek éltek. Mind együtt egy nagy, öreg házban, egy elvarázsolt helyen, ahol senki sem lelhetett rájuk. Nem olyanok voltak, mint más emberek. Káprázatos dolgokra voltak képesek.
Volt egy fiú, akit egyáltalán nem lehetett látni, ha nem viselt ruhát, aztán egy lány, aki a csupasz kezében hordozta a tüzet. Volt két nővér, akik úgy beszélgettek egymással, hogy egyetlen szót sem szóltak és egy lány, aki úgy járt, hogy a lába nem érintette a földet. Olyan könnyű volt, hogy madzagot kellett kötni a derekára, hogy el ne repüljön.
És mindre vigyázott egy bölcs, vén madár.
Egy családi tragédia után a tizenhat esztendős Jacob egy távoli, Wales partjai közelében lévő szigetre kerül, ahol felfedezi Vándorsólyom kisasszony különös gyermekek számára alapított otthonának omladozó romjait. Ahogy Jacob végigjárja az elhagyott hálótermeket és folyosókat, rájön, hogy az itt rejtegetett árvák többek voltak különösnél. Talán veszélyesek. Lehet, hogy jó okból zárták őket el egy kietlen szigeten. És valamiképpen – legyen ez bármilyen valószínűtlen is – talán még mindig élnek.
Ez a nyugtalanító, réges-régi fényképekkel illusztrált regény élvezetes olvasmány felnőtteknek, tiniknek és bárkinek, aki élvezi a hátborzongató kalandokat.

Miért várom?
Imádtam a könyvet, így egészen biztosan megteszek majd mindent, hogy mihamarabb láthassam majd. Ha hozza a film a könyv hátborzongató hangulatát és látványvilágát, akkor igazi karácsonyi horromesére számíthatunk jövőre, mivel december 25-én kerül majd a mozikba.




Szereplők: Eva Green, Samuel L. Jackson, Ella Purnell




A végére hagytam azokat a filmeket, amik vagy csak tervbe vannak véve egyelőre, vagy tévéfilm formájában kerülnek vetítésre. Ezeket csak felsorolás szintjén említem meg.

Tévéfilm:

Cassandra Clare – Csontváros – 2016 elején

Tervezett könyvadaptációk:

Victoria Aveyard – Vörös királynő
Alexandra Bracken – Sötét elmék
Marie Lu – Legenda


Forrásaim: 
Read, Breath, Relax
IMDB



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése